Nuby spenen en bijtringen

!

Fopspeen orthodontisch Natural flex Nuby 0+ maanden

Orthodontisch gevormde speen (0+ maanden)

De gepatenteerde Natural Flex™ fopspenen van Nuby hebben een flexibele speen die stretcht en beweegt zoals een moederborst. Deze natuurlijke beweging bevordert de natuurlijke zuigactie van uw baby.

De SoftFlex™ fopspenen hebben nopjes op de speen die het pijnlijke tandvlees masseren en verzachten.

De orthodontische vorm moedigt de natuurlijke ontwikkeling van baby's verhemelte en tandjes aan.

Fopspeen kersvormig Natural Flex van Nuby 0+ maanden

Kersvormige speen geschikt voor 0+ mnd

De gepatenteerde Natural Flex™ fopspenen van Nuby hebben een flexibele speen die stretcht en beweegt zoals een moederborst. Deze natuurlijke beweging bevordert de natuurlijke zuigactie van uw baby.

De SoftFlex™ fopspenen hebben nopjes op de speen die het pijnlijke tandvlees masseren en verzachten.

Fopspeen orthodontisch Posh van Nuby 0+ maanden

Op = Op!

De Posh orthodontische fopspenen zijn vrolijk, stijlvol en modern. De speen heeft een orthodontische vorm, ontworpen om zo natuurlijk mogelijk in baby's mondje te passen. De speen is voorzien van zachte nopjes die baby's gevoelige tandvlees masseren en stimuleren. Op de binnenkant van het schild zitten kleine bobbeltjes die ervoor zorgen dat de lucht tussen de fopspeen en baby's delicate huid goed kan circuleren. Dit voorkomt huidirritatie. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, met allerlei prints. En omdat ze van Nûby zijn, zijn ze ook gegarandeerd BPA-vrij!

Beschikbaar voor baby's van verschillende leeftijden:
0-6 maanden, 6-18 maanden

Fopspeen orthodontisch Classic van Nuby 0+ maanden

De Nuby Natural Touch™ klassieke orthodontische fopspeen is de natuurlijke keuze die iedere ouder voor zijn/haar kindje maakt. Ze zijn discreet, stijlvol en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden vervaardigd. De orthodontische speen is zodanig gevormd dat het op een natuurlijke manier in uw baby’s mondje past. Het vertoont ook gepatenteerde nopjes rond het speentje die het gevoelige tandvlees masseren. BPA vrij.

Beschikbaar voor baby's van verschillende leeftijden:
0-6 maanden, 6-18 maanden

Fopspeen orthodontisch Prism Ortho van Nuby 18+ maanden

De Prisma fopspeen is voorzien van zachte borsteltjes in siliconen die baby's tandvlees masseren

De Prism orthodontische fopspenen van  Nûby™ zijn ontworpen om natuurlijk en comfortabel te passen in de mond van uw baby . De zachte borsteltjes op de speen masseren en stimuleren uw baby's tandvlees.

Het schild is voorzien van openingen die ervoor zorgen dat de lucht goed kan circuleren tussen de fopspeen en baby's delicate huid, dit voorkomt huidirritatie.
Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. En omdat ze van Nûby™ zijn, zijn ze ook gegarandeerd BPA-vrij! Immers is de veiligheid en gezondheid van de producten primair!

Fopspeen klassiek ovaal Pastels van Nuby 18+ maanden

De klassieke fopspenen zijn ontworpen om natuurlijk en comfortabel om te passen in de mond van uw baby. Nuby's luchtsysteem laat de lucht circuleren tussen baby's delicate huid & fopspeen. De fopspenen zijn er in verschillende leuke felle kleuren en designs!

Nuby Softees bijtring 3+ maanden

De bijtring kan in de koelkast geplaatst worden en blijft tot 9 uur lang koel!

De nieuwe Softees™ bijtfiguur vervaardigd uit zachte silicone met een unieke textuur en design verlicht de pijn van baby’s gevoelige tandvlees. Het stimuleert de lipjes en de tong die op hun beurt de overgang van zogen naar kauwen bevordert. De bijtfiguur kan in de koelkast geplaats worden en blijft tot max. 9 u lang koel.
Incl. opbergdoosje voor het hygienisch meenemen van de bijtring.

Kleur en model kan iets afwijken van de afbeelding.

Nûby 3 in 1: Bijtring, rammelaar en pluche knuffel 4+ maanden

3-in-1: rammelaar, bijtring en knuffel!
De kleurrijke vormen en verschillende structuren van deze bijtringen van Nuby blijven baby boeien en zijn eenvoudig te vasthouden. De bijtring is gedeeltelijk gevuld met PûrICE ™, een stof die langer koel blijft dan de meeste traditionele bijtringen

Nuby rammelaar bijtfiguur 6+ maanden

Klein in grootte, groot in comfort!
Inclusief handig opbergbakje

Deze bijtfiguren van Nuby Natural Touch hebben unieke zachte en harde oppervlaktes die het gevoelige tandvlees masseren en de pijn verzachten.
Beschikbaar in verschillende vormen en groottes. Ze zijn licht en makkelijk vast te houden. Klein in grootte, groot in comfort!
Incl. opbergdoosje voor het hygienisch meenemen van de bijtring.

Kleur en model kan iets afwijken van de afbeelding.

Nuby Koelbijtsleutel 4+ maanden

Deze bijtring is gedeeltelijk gevuld met PurIce, een onschadelijke vloeistof die langer koel blijft dan water
Deze koelbijtrijng zorgt voor een koel en gestructureerd oppervlak voor je baby om in te bijten wanneer de eerste tandjes doorkomen! De kleurrijke vormen en verschillende structuren blijven de baby boeien en zijn eenvoudig vast te houden.