Nuby flessenwarmers en magnetronsterilisators

!

Nuby Flessenwarmer & sterilisator One-Touch

Zowel te gerbuiken om flessen op te warmen als te steriliseren!
Het 2-in-1 design van deze Natural Touch flessenwarmer en flessensterilisator warmt veilig en gelijk moedermelk, poeder en potjesvoeding. Bovendien kan je dit model ook snel en makkelijk gebruiken als een sterilisator voor flessen, spenen en fopspenen.
In enkele minuten is de klus geklaard! Met behulp van de ingesloten maatbeker voegt u water toe, vult u de sterilisator en drukt u op de startknop.

Nuby Flessenwarmer en sterilisator Deluxe 2 in 1

Eenvoudig, veilig en uiterst nauwkeurig programmeerbaar om melk of babyvoeding op te warmen en flesjes en spenen te steriliseren!

Deze luxe-uitvoering van de 2-in-1 elektrische flessenwarmer en sterilisator biedt de mogelijkheid verschillende instellingen te kiezen. Uw baby's maaltijd heeft altijd de perfecte temperatuur, of het nu bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur is. Hoe lang de voeding moet verwarmd worden wordt automatisch berekend aan de hand van de instellingen. U stelt de hoeveelheid voedsel, het soort en de start temperatuur in aan de hand van eenvoudige symbolen.

Bovendien steriliseert u met dit apparaat de flessen, spenen en fopspenen in een handomdraai!

Nuby Natural Touch Magnetronsterilisator COMPACT

Set bestaande uit: compacte magnetronsterilisator + 2 x 330ml Natural Nurser drinkfles PP met Step 2 speen!

Steriliseren is belangrijk bij pasgeboren baby'tjes. Het is aanbevolen dit te doen gedurende de eerste 12 maanden. De sterilisator werkt met de intensieve hitte van stoom voor een optimale reiniging.
Het compacte model magnetronsterilisator is ideaal voor kleinere magnetron of op mee te nemen op reis.

Inclusief 2 x 330ml Natural Nurser drinkfles met Step 2 (3+mnd) speen!

Nuby Natural Touch Magnetron Stoomsterilisator

Set bestaande uit: magnetronsterilisator + 2 x 240ml Natural Nurser drinkfles PP met Step 2 speen!

Steriliseren is belangrijk bij pasgeboren baby'tjes. Het is aanbevolen dit te doen gedurende de eerste 12 maanden. De sterilisator werkt met de intensieve hitte van stoom voor een optimale reiniging.
Het grote model magnetronsterilisator is geschikt tot 6 Natural Nurser flessen in één keer te steriliseren.

Inclusief 2 x 240ml Natural Nurser drinkfles met Step 2 (3+mnd) speen!

Nuby Stoomsterilisator Deluxe voor flessen en spenen

De elektrische Stoomsterilisator One-Touch van Nuby Natural Touch is eenvoudig en stijlvol ontworpen voor elke moderne keuken. Een mandje houdt flessen en accessoires netjes op hun plaats zodat een volledige sterilisatie wordt gegarandeerd. Binnen 5 minuten is alles gesteriliseerd zodat uw baby niet te lang moet wachten op zijn/haar flesje. Wanneer u de sterilisator dicht houdt, blijft de inhoud 24 uur steriel.

Deze flessensterilisator maakt u het leven echt gemakkelijk! Deze sterilisator, zorgeloos te bedienen met 1 druk op de knop, is perfect voor drukbezette of praktisch ingestelde ouders.

Nuby 2 in 1 flessenborstel

Schoonmaakborstel voor flessen en spenen!
Handige schoonmaakborstel voor flessen en spenen, 2-in-1 ontwerp! Deze borstel van Nuby heeft een zacht en comfortabel handvat om bij alle moeilijk te bereiken plaatsen te kunnen. De brede kop met spons vervaardigd in antibacteriële materie is ideaal om bekers en bredehalsflessen te reinigen. Afzonderlijk speenborsteltje, geintegreerd in het geventilleerde handvat, met handige conische schrob-tip.