Nuby Citroganix tepelcreme met lanoline - 30 g

Bestel
nuby citroganix tepelcreme met lanoline - 30 g

Nuby Citroganix tepelcreme met Lanoline 30 gr

 Nûby™ Citroganix™ tepelcrème is ontwikkeld voor zowel mama als haar baby. Lanoline voor medisch gebruik met een hoge graad van vochtinbrenging vormt een beschermende film die helpt gekloofde tepels te herstellen.

Dankzij Citroganix™, verzacht Nûby™ tepelcrème geïrriteerde tepels en doodt het 99,99% van de bacteriën, waardoor de tepels sneller herstellen.

 • Vochtinbrengend, verzacht en herstelt de tepel
 • Doodt 99,999% van de bacteriën (Citroganix™)
 • Langdurige werking: tot wel 4 uur lang
 • Hydrateert en helpt gekloven tepels te herstellen (Lanoline)
 • Tepel hoeft niet te worden schoongemaakt alvorens borstvoeding te geven
 • Volledig natuurlijke ingrediënten
 • Ontwikkeld onder dermatologisch toezicht
 • Zonder fluoride, parabenen, phenoxyethanol of alcohol
 • Natuurlijke vanillesmaak

Wat deze tepelcrème zo uniek maakt, is de combinatie van een natuurlijk antibacterieel werkzaam bestanddeel (Citroganix™) samen met andere natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig werden uitgekozen op basis van hun vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen

Tepelzalf met lanoline Lansinoh - 10 ml

Bestel

Helpt pijnlijke tepels verzachten en beschermen en is volledig hypo allergeen!
Voor moeders die borstvoeding geven. Helpt pijnlijke tepels verzachten en beschermen.
Hypo- allergeen en volkomen natuurlijk. Lansinoh Lanoline hoeft niet verwijderd te worden voorafgaand aan het geven van borstvoeding. Aanbrengen na elke voeding of naar wens.

Lansinoh is 's werelds meest zuiverste Lanoline. Lansinoh is volledig hypo- allergeen zodat deze ook niet moet worden verwijderd voor het aanleggen van de baby.
Lansinoh kan zelfs gebruikt worden door personen die allergische reacties vertonen op wol of afgeleiden van Lanoline

Tube 10ml

Tepelzalf met lanoline Lansinoh - 40 ml

Bestel

Helpt pijnlijke tepels verzachten en beschermen en is volledig hypo allergeen!
Voor moeders die borstvoeding geven. Helpt pijnlijke tepels verzachten en beschermen.
Hypoallergeen en volkomen natuurlijk. Lansinoh Lanoline hoeft niet verwijderd te worden voorafgaand aan het geven van borstvoeding. Aanbrengen na elke voeding of naar wens.

Lansinoh is 's werelds meest zuiverste Lanoline. Lansinoh is volledig hypoallergeen zodat deze ook niet moet worden verwijderd voor het aanleggen van de baby.
Lansinoh kan zelfs gebruikt worden door personen die allergische reacties vertonen op wol of afgeleiden van Lanoline

Tube 40ml

Therapearl warmte - en koude borstcompressen - per set van 2

Lansinoh
Bestel

TheraPearl warmte en koude borstcompressen – per 2 stuks
TheraPearl warmte en koude borstcompressen – per 2 stuks zijn uniek door Lansinoh ontworpen voor warm of koud gebruik om diverse problemen met borstvoeding te verhelpen. Deze borstcompressen kunnen ook worden gebruikt in combinatie met een borstkolf!

Ook te gebruiken in combinatie met een borstkolf om de toeschietreflex te bevorderen!
TheraPearl’s 3-in-1 Breast Therapy packs zijn flexibel en herbruikbaar en hebben zachte covers die comfortabel in uw beha worden geschoven om ongemak veroorzaakt door borstvoedingproblemen te verlichten.  Ze zijn BPA-, BPS- en latex-vrij en kunnen om een borstschelp worden gewikkeld om het toeschieten en de melkstroom te bevorderen.

Om het pack samen met de borstkolf te gebruiken, verwarmt u deze max 15 seconden in de magnetron, om de kompres vervolgens om de buitenkant van de trechter van de borstschelp wikkelen en vast te zetten met de sluiting.

Opwarmen van het borstcompres
TheraPearl 3-in-1 Breast Therapy packs kunnen maximaal 15 seconden worden verwarmd in de magnetron om verlichting van geblokkeerde melkkanalen en mastitis te bieden.  De warmte bevordert de melkstroom, wat minder kolftijd betekent.

Koud gebruik om pijn en zwelling veroorzaakt door stuwing te verlichten
Als alternatief kunt u de packs ook een paar uur in de vriezer leggen en dan in de meegeleverde cover doen om de pijn en zwelling veroorzaakt door stuwing te verlichten. Het unieke ontwerp betekent dat het pack flexibel is, zelfs wanneer deze bevroren is.

Het wordt aanbevolen de TheraPearl 3-in-1 Breast Therapy per keer 20 minuten te gebruiken op basis van medisch advies. Na gebruik kan het kompres worden gereinigd met een milde zeep, reinigingsmiddel of alcohol.

Eigenschappen

 • BPA- en BPS-vrij
 • Warm gebruik: om te helpen bij problemen met congestie, geblokkeerde melkkanalen en mastitis te verlichten en het toeschieten van melk te bevorderen
 • Koud gebruik: om te helpen om de pijn en zwelling als gevolg van congestie te verlichten
 • Kan met elke borstkolf worden gebruikt om het toeschieten te bevorderen en de kolftijd te verminderen
 • Uniek ontwerp betekent dat het pack flexibel blijft, zelfs als het is bevroren
 • Herbruikbaar, wordt geleverd met zachte, wasbare covers
 • Latex-vrij

Nuby ultra borstcompressen WIT - per 30 stuks

Nuby
Bestel

Nuby ultradunne borstcompressen: wit
Een moeder verdient alle comfort om haar te ondersteunen bij het borstvoeding geven. De Nuby ultradunne borstcompressen: wit dragen daarbij toe door een kwalitatief product aan te bieden, waarvan men vaak vergeet hoe belangrijk het is, namelijk borstcompressen. Er werd rekening gehouden met zowel het belang van comfort als een vrouwelijk design bij het ontwikkelen van de nieuwe borstcompressen.

De vernieuwde borstcompressen van Nûby™ bieden mama’s het ultieme comfort aan. Ze zijn flinterdun (<1 mm), wat ze onzichtbaar maakt onder kleding. Ze absorberen 3 keer meer en absorberen met gemak tot wel 100 ml, terwijl ze droog blijven aanvoelen. De Borstcompressen voor Dag zijn beschikbaar in zwart en wit, zodat je ze naar wens kunt matchen met je ondergoed. Dankzij hun vrouwelijke design, dunne vorm en zacht gevoel, voel je je tussen de voedingsmomenten zelfzeker en relaxed.

Eigenschappen

 • 30 stuks: 28 witte  + 2 zwarte
 • Flinterdun <1 mm: Onzichtbaar onder kleding
 • Absorbeert tot 100 ml
 • Voelt droog en zacht aan
 • Hygiënisch: Individueel verpakt
 • Ook verkrijgbaar in het zwart

Nuby ultradunne borstcompressen ZWART - per 30 stuks

Nuby
Bestel

Nuby ultradunne borstkompressen: zwart
Een moeder verdient alle comfort om haar te ondersteunen bij het borstvoeding geven. De Nuby ultradunne borstkompressen: zwart dragen daarbij toe door een kwalitatief product aan te bieden, waarvan men vaak vergeet hoe belangrijk het is, namelijk borstkompressen. Er werd rekening gehouden met zowel het belang van comfort als een vrouwelijk design bij het ontwikkelen van de nieuwe borstkompressen.

De vernieuwde borstkompressen van Nûby™ bieden mama’s het ultieme comfort aan. Ze zijn flinterdun (<1 mm), wat ze onzichtbaar maakt onder kleding. Ze absorberen 3 keer meer en absorberen met gemak tot wel 100 ml, terwijl ze droog blijven aanvoelen. De Borstkompressen voor Dag zijn beschikbaar in zwart en wit, zodat je ze naar wens kunt matchen met je ondergoed. Dankzij hun vrouwelijke design, dunne vorm en zacht gevoel, voel je je tussen de voedingsmomenten zelfzeker en relaxed.

Eigenschappen

 • 30 stuks: 28 zwarte  + 2 witte
 • Flinterdun <1 mm: Onzichtbaar onder kleding
 • Absorbeert tot 100 ml
 • Voelt droog en zacht aan
 • Hygiënisch: Individueel verpakt
 • Ook verkrijgbaar in het wit

Tepelhoedje Ameda - per stuk

Bestel
Dit tepelhoedje is geschikt voor tijdelijk gebruik bij aanlegproblemen door vlakke of pijnlijke tepels en / of tepelkloven. Door de vorm van de tepelhoedjes is direct huidcontact tussen moeder en baby mogelijk. Gemaakt van ultra-dun, zacht en flexibel siliconen waardoor het een natuurlijk gevoel geeft!

Tepelbeschermers Nuby - per 2 stuks

Bestel
tepelbeschermers nuby per 2 stuks
De oplossing voor overgevoelige tepels!
Zeer gemakkelijk gebruik in zachte silicone. Sluit goed aan op de huid.
Inclusief hygiënisch bewaardoosje.

Tepelspeen Nuby - per stuk

Bestel
Nûby Natural Touch Nipple™ Feeder™
Beschermt pijnlijke tepels tijdens het borstvoeden.
Een unieke oplossing bij extreem pijnlijke tepels of mastitis. Helpt ook bij de overgang van borst- naar flesvoeding.
Hoe te gebruiken?
Houd de Nipple Feeder™ met één hand stevig tegen de borst en druk genoeg melk in de kelk om zo alle lucht uit de Nipple Feeder™te onttrekken. Klaar om te voeden!

Tepelschelp Nuby Natural Touch - per set van 2

Bestel

Om te voorkomen dat de kleding tussen 2 voedingen tegen de tepel wrijft, kun je deze tepelschelp heel gemakkelijk en comfortabel in je BH laten glijden.
Deze mooie gestilleerde tepelschelpen bieden bescherming en verlichting bij mama's die borstvoeden en daarbij pijnlijke of geïrriteerde tepels ervaren. Om te voorkomen dat de kleding tussen 2 voedingen tegen de tepel wrijft, kan je deze tepelschelp heel gemakkelijk en comfortabel in je BH laten glijden.

De vele gaten in de schelp zorgen ervoor dat de lucht de gevoelige tepel en zone eromheen kan bereiken. Ondertussen rust de zachte siliconen binnenkant tegen de huid. Je kan deze binnenkant er heel gemakkelijk uithalen om de schelpen zo goed mogelijk te kunnen reinigen.

Wanneer deze schelpen niet in gebruik zijn kan je ze hygiënisch opbergen in de bijhorende opbergdoos.

Ameda Flexishield - per stuk

Ameda
Bestel

Het zachte en buigzame siliconen van de Flexishield belast de tepels zo min mogelijk en garandeert daarom een maximum aan comfort voor de moeder. Vooral bij bijzonder gevoelige tepels als gevolg van bijvoorbeeld tepelkloven.

De zachte compartimenten van de Flexishield oefenen bij het vacuüm een zeer zachte druk uit op het tepelhof en bevorderen zo de melkstroom.

 • De Flexishield is alleen te gebruiken in combinatie met de standaard maat borstschelp (25 mm)
 • De Flexishield kan ook worden gebruikt als borstschelp verkleiner.
 • De Flexishield heeft een opening van 21mm.
 • BPA Vrij.
 • De Flexishield is alleen te gebruiken in combinatie met de Ameda borstkolf.

Siliconen massage inzet voor de Spectra 9 Plus borstkolf 21 mm - per stuk

Bestel

Siliconen massage inzet voor de Spectra 9 Plus borstkolf 21mm – per stuk
Siliconen inzet voor de Spectra 9 borstschelp 21mm. De comfortabele inzet heeft een masserende werking waardoor de toeschietreflex beter gestimuleerd wordt. De siliconen inzet is tevens geschikt voor pijnlijke tepels.

De inzet kan ook gebruikt worden als borschelpverkleiner van 21mm. De siliconen inzet is te gebruiken bij de borstschelp van 28mm.

Eigenschappen:

 • Met masserende werking voor het stimuleren van de toeschietreflex
 • Kan gebruikt worden als borstschelpverkleiner van 21mm (i.c.m. een standaard borstschelp van de Spectra 9 plus)
 • Tevens geschikt voor verlichting bij pijnlijke tepels tijdens het het kolven
 • BPA vrij
 • Per stuk geleverd
 • Levertijd: over het algemeen uit voorraad leverbaar