Dr. Brown’s prematuurflesje + 3 speentjes

Bestel

Dr. Brown’s prematuurflesje speciaal voor premature baby’s
Speciaal voor premature baby’s, het dr. Brown’s prematuurflesje: een 60 ml flesje van Dr. Brown’s met standaardhals, met een fase 1 speen en 2 losse prematuurspenen. Het flesje is ook geschikt voor het geven van medicijnen of een drankje zoals Roosvicee. Daarnaast vergemakkelijkt het prematuurflesje de overgang van sondevoeding naar genormaliseerde voeding.

De set bestaat uit:
60ml fles, 1 fase1 speen, 2losse prematuurspeentjes

Dr. Browns drinkflesje voor prematuren
De werking van Dr. Browns

Het unieke gepatenteerde ventielsysteem; dat is wat Dr. Brown’s onderscheidt van andere babyflessen. De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond, maar wat doet onze fles precies?

(1) Het gepatenteerde ventielsysteem voorkomt vacuümvorming en luchtbelletjes (die je wel vaak ziet in andere flessen). Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de (borst)voeding terecht.
(2) De lucht wordt via het speciale ventielsysteem naar de ruimte boven de (borst)voeding geleid. Omdat er geen lucht in de voeding komt, blijven essentiële voedingstoffen behouden.
(3) Je kindje drinkt op een natuurlijke manier, zonder vacuüm en luchtbelletjes -en zonder de negatieve gevolgen daarvan. De fles helpt koliek (darmkrampjes), boertjes en overgeven voorkomen.
(4) De voeding druppelt uit de fles. De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding; het vermindert de ophoping van vocht in de oortjes en helpt zo oorpijn voorkomen.